Tag Archives: culori benefice pentru bucatarie

Mobilier turcoaz bucatarie

Mobilă de bucatarie în nuanțe de bleu pastel – pentru zile mereu senine

Decorul interior bleu este unul fresh, elegant si relaxant putand sa induca o stare pozitiva persoanelor care utilizeaza acele spatii. O bucatarie cu decor albastru deschis va da senazatia unei incaperi mai racoroase si mai mari decat este in realitate, in special daca sunt utilizate nuantele deschise si tonurile mai putin saturare. Decorurile albastre nu sunt insa foarte populare la noi in tara, majoritatea persoanelor optand pentru o paleta de culori calde care poate sa creeze o atmosfera primitoare si confortabila in bucatarie.

 

Mobilier albastru bucatarie mare

Linkuri sponsorizate:

 

GALERIE POZE

Continue reading

Bucatarii cu design portocaliu – vesele si apetisante

Decorul interior vesel in diferite tonuri de portocaliu poate sa fie folosit atat in bucatariile spatioase cat si in cele inguste care nu beneficiaza de foarte multa lumina naturala. Fie ca alegeti nuantele pastelate de piersica sau cele mai saturate ale portocalei, designul interior al bucatariei va reusi sa va binedispuna si sa va induca o stare pozitiva.

O culoare deschisa si saturata precum portocaliu nu va putea sa decoreze insa intreaga bucatarie astfel ca va trebui sa o o combinati cu o nuanta neutra si cu una contrastanta. Cele mai potrivite combinatii care au la baza diferite nuante de portocaliu sunt:

 

Mobilier portocaliu bucatarie

 

GALERIE POZE

Continue reading

Design bucatarie Feng Shui

Amenajari Feng Shui pentru bucatarie – cum sa aduceti prosperitatea si norocul in viata voastra

Bucataria nu mai este demult doar un spatiu pentru prepararea mancarurilor ci si pentru socializare, de aceea va trebui amenajata cu multa atentie. Designul interior va trebui gandit in cele mai mici detalii, pentru a putea sa va induca o stare de bine dar si sa va aduca noroc si prosperitate. Conform principiilor filosofiei Feng Shui, chiar si cele mai insignifiante detalii precum culoarea tapetului sau locatia aparatelor electrocasnice pot sa influenteze armonia si bunastarea unei familii.

Bucatarie amenajata in stil Feng Shui

 

GALERIE POZE

Continue reading