Tag Archives: bucatarii de lux

Bucatarie in stil neoclasic – cum sa combinati confortul si eleganta in bucatarie

Designul clasic elegant si cel modern minimalist sunt combinate in stilul neoclasic care este o solutie suprinzator de  actuala pentru bucatariile cu un design interior exclusivist dar armonios. Totusi, o bucatarie in stil neoclasic nu poate fi singura camera care sa utilizeze aceast design interior, care va trebui folosit atat in living si in dormitoare cat si in celelalte dependinte.

De regula, o bucatarie in stil neoclasic este deschisa spre living unde poate sa fie amenajata si zona de servire a mesei. Un astfel de open space cu plafoane inalte si decor armonios va putea sa ofere si o buna functionalitate atat in ceea ce priveste prepararea mancarii cat si pentru servirea acesteia.

Decor exlusivist bucatarie

Linkuri sponsorizate:

 

GALERIE POZE

Continue reading

Solutii de amenajare a unei bucatarii cu design minimalist

Stilul de amenajare minimalist pune accentul pe functionalitate si confort prin crearea unui design armonios cu cat mai putine elemente. Acest stil a fost importat in Europa din Japonia, unde in amenajarile interioare nu se utilizeaza materiale sintetice si artificiale, iar designurile au cat mai putine elemente decorative. Acest stil de aemenajare este comparat adesea cu cel high-tech care insa foloseste din abundenta metalul, plasticul sau sticla, spre deosebire de cel minimalist care pune accentul pe materialele naturale.

Bucatarie alba cu design minimalist

 

GALERIE POZE

Continue reading