Tag Archives: amenajare bucatarie mica si ingusta

Bucatarie amenajata in rosu? IATA cele mai frumoase modele de bucatarii rosii precum si sfaturi de asortare corecta a nuantelor

Potrivit psihologilor, culoarea rosie poate sa creasca concentrarea si eficienta prin stimularea circulatiei sagvine, putand sa fie o sursa de inspiratie pentru persoanele creative. Nuantele diferite de rosu folosite in designul interior vor putea sa va creasca apetitul sau sa va stimuleze creativitatea in diverse activitati, inclusiv cea de gatit. O mobila rosie in bucatarie va poate ajuta sa deveniti mai creativ atat in ceea ce priveste alegerea ingredientelor cat si in combinarea acestora, pentru crearea unor mancaruri si deserturi delicioase pentru intreaga familie.

Bucatarie clasica cu decor rosu crem

Linkuri sponsorizate:

 

GALERIE POZE

Continue reading

Amenajarea unei bucatarii de 10 mp – idei, optiuni de design si fotografii inspirationale

Pentru persoanele care locuiesc in garsoniere sau apartamente foarte mici, o bucatarie cu suprafata de 10 mp pare de vis, deoarece poate sa ofere un spatiu suficient de generos atat pentru prepararea cat si pentru servirea mancarii. Totusi, chiar si o astfel de bucatarie daca nu este amenajata corespunzator nu va putea sa ofere spatiile functionale de care aveti nevoie. De aceea, in amenajare va trebui sa tineti cont in primul rand de forma camerei cat si de numarul si locatia ferestrelor.

Decor elegant bucatarie

 

GALERIE POZE

Continue reading